Подробности за инцидента в Благоевград, ето кой е раненият

4-годишният Красимир Траянски от Благоевград, водач на лек автомобил „Лада“, пострада при катастрофа на ул. „14-ти полк“. Той е с контузия на главата, приет е в хирургия на благоевградската болница.

Както struma.bg писа, пътният инцидент стана на о5.10 около13,30 часа. Сблъсъкът е между ладата и „Ауди A6“, собственост на Иво Благов, популярен с прякора Кучката, но зад волана на аудито е бил 44-годишният  Иво Митев. От силния удар ладата се завърта, нанесени са материални щети и в предната лява част на луксозния автомобил „Ауди А6“.

Сигнал за пътния инцидент е подаден на тел. 112. На шофьора на ладата е оказана първа помощ, той се оплаквал от световъртеж, транспортиран е с линейка на спешно отделение в благоевградската болница.

На мястото на инцидента бе останал 44-годишният шофьор на аудито Иво Митев, той е силно стресиран от случилото се, но без сериозни наранявания, тъй като при удара се отворили еърбеците и го предпазили. Информиран за катастрофата, на мястото бе пристигнал и собственикът на ударения автомобил „Ауди“ Иво Благов.

„Движех се направо в лявата лента в посока кв. „Еленово“, ладата се движеше пред мен в дясната лента, шофьорът, без да се престрои, изведнъж реши да се отклони вляво при отбивката, преди острова между двете платна, ударът бе неизбежен”, каза водачът на аудито.

За пътния инцидент са информирани и близките на 64-годишния шофьор на ладата. След лекарския преглед е установено, че той е с мозъчно сътресение, настанен е хирургия на МБАЛ – Благоевград .

На двамата водачи са взети проби за алкохол.

Движението в участъка на пътния инцидент се регулираше. Работата по случая продължава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене