Утре в Топ ПРЕСА! Депутатът от ГЕРБ – Митко Захов: Иска ми се да продължим по европейския път и да го направим всички заедно – като силна и обединена нация

Mitko Zahov 1Нека започнем със спекулациите относно това, че все повече членове на ГЕРБ напускат партията, че тези хора биват заплашвани, ако решат да го направят, че има отлив от желаещи да се присъединят към партийната партия? Каква е истината и какво се случва?

– Много правилно говорите за спекулации! Когато една политическа сила мине в опозиция, процесите, които протичат в нейния вътрешен живот, са по-скоро оздравителни. Колкото до твърденията, че са заплашвани хора, желаещи да напуснат партията, то те са, меко казано, комични. Има среди, на които им се иска това да е така, но няма кой да им повярва!

 Дели ли се ГЕРБ на хора на Борисов и хора на Цветанов?

И това е част от стратегията на нашите опоненти – „разделяй и владей” – абсолютно клише! Биха могли да бъдат малко по-изобретателни, например като при огромната инсинуация в Деня за размисъл преди последните парламентарни избори, благодарение на която се върнаха във властта! Лично аз НЕ смятам, че има токова деление в ГЕРБ. Партията е единна!

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ПЛЮС РАЗКРИТИЕТО ИМА ЛИ ЗАПЛАХИ СРЕЩУ ХОРА ИСКАЩИ ДА НАПУСНАТ ПГ НА ГЕРБ УТРЕ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене