Скандал с продължение! След побоя в детската градина в Г.Делчев луд зет плаши жена си: Имам приятели полицаи, ще платя на мутри и ще ви довърша!!!

Миналата седмица във вестинк Градът, излезе скандален журналистически материал свързан с грозен скандал, който пре­расна в ръкопашен бой, и потресе персонала на ОДЗ „Детелина“ в Гоце Делчев и минувачите по улицата. Баща на 5-годишно моми­ченце заедно с приятелката си се нахвърлил върху баба­та и лелята на малката Сел­вие заради това, че двете жени не позволили детето да бъде изведено от детското заведение без знанието на майка му.  За евентуалните опити на Саид Ибрахим от гърменското село Долно Дряново да взе­ме момиченцето от детската градина е била предупредена ден преди това директорката Крантева, съобщиха близки­те на детето.„Случайно отидохме с голя­мата ми дъщеря в детската градина, за да занесем един документ за нейното дете, на което му предстои да бъде преместено в друга група“, разказа за нелепия инцидент бабата – Невсе Зърбашева. „В коридора буквално се сблъскахме с бившия съпруг на малката ми дъщеря, чието дете е в същата детска гради­на. Дъщеря ми и Саид Ибрахим се разделиха преди година и по­ловина. Те живяха без брак и той напусна дъщеря ми заради друга, с която замина на работа в Англия. Двамата днес отишли да искат от ди­ректорката на детската гра­дина да им даде внучката ми Селвие да я изведат, на кое­то аз и голямата ми дъщеря се възпротивихме, тъй като майката беше на работа и не бе уведомена.

Само няколко часа след като новината беше качена в интернет, репресираното семейство на майката дойде в офиса на Топ Преса и поиска буквално – закрила. След случая, и „обнародването“ му в местните медии, сайта ИНФОМРЕЖА, вестник „Градът“ и информационна агенция www.toppresa.com, скандално известният зет Саид започнал системно да тормози всички. За случая е уведомена  ипрокуратурата и полицията, още повече, че зетят плашил бившето си семейство с факта, че „познавал полицаи“, плашел също така че имал „мутри“, които работят за него и че ще ги довърши. Семейството живее в страх и ужас. Една майка и едно дете, са подложени на истинси тормоз и репресия… Айше Зъбрашева както се казва майката, заяви че е потърсила лекарска помощ защото не може да спи по цели нощи, живее под паника и страх. Нужно ли е да това да се допуска и един мъж да се държи сякаш е над закона. Кой крив и кой прав решава съда а не „приятелите“ на Саид. Топ Преса се заема със случая и ще го нищи до край. Очаквайте подробности….

ЦЕЛИЯТ СКАНДАЛ ПРИПОМНЯМЕ ТУК : 

Бой в детска градина в Гоце Делчев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене