Прекрасен отдих на хижа „Попови ливади“ за потребителите от Центъра за хора с деменция в Гоце Делчев

Невероятни и незабравими два дни в сърцето на Пирин сред прекрасната и чиста природа на хижа Попови ливади прекараха възрастните потребители от Центъра за възрастни хора с деменция в Гоце Делчев.

Прекрасните и грижовни хижари Ели и Димитър Пирнареви посрещнаха и изпратиха възрастните си гости със специално внимание и с удоволствие задоволяваха всички техни желания по отношение на настаняване, храна, разходки и др.

„Останахме силно впечатлени от вниманието и грижите, които полага за болните възрастни хора екипът от Центъра за възрастни хора с деменция. Имахме възможност два дни да наблюдаваме вниманието и готовността за помощ във всяка минута от страна на персонала. Големите сърца на тези хора съумяваха и как да забавляват тези болни хорица, че да им е приятно и уютно навсякъде. Благодарим на управителката на центъра Таня Мегданова и на целия колектив. Добротата ще спаси света!“, споделиха хижарите Димитър и Ели Пирнареви.

„Благодарим на Димитър Пирнарев и неговата съпруга за топлото посрещане и вкусната храна, които ни предоставиха на хижа Попови ливади, където прекарахме два невероятни дни!“, написа на свой ред на стената си и управителят на социалната институция Гоце Делчев Таня Мегданова.

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене