Скандал с проститутка в хотел Неврокоп

29-годишна софиянка със „свободна професия“ отнесе глоба от 500 лева от Районния съд в Гоце Делчев за дребно хулиганство.

Производството е образувано и внесено в съда от дежурния екип на РУ-Гоце Делчев, който няколко часа се опитвал да укроти развилнялата се пияна жрица, която крещяла,  викала и обиждала наред и служителите на хотела, и извиканите на помощ охранители, и полицаи.

Дори си позволила за оплюе униформен полицай, заради което се наложило да и бъдат поставени белезници и да я заключат в полицейската клетка, за да се укроти и изтрезнее.

Така, съдът призна за виновна К. К. Т. от София с постоянен адрес в ж.к. „Младост“ за това, че на 25.08.2018 г. в гоцеделчевският хотел „Неврокоп“ за времето от 4,30 до 6,45 часа сутринта е проявила непристойно поведение изразяващо се в викове, крясъци на висок тон, употреба на вулгарни думи спрямо извиканият от хотелиерите полицейски екип като ги нарекла „мърльовци, боклуци, копелета мръсни“, с което нарушила обществения ред и спокойствие.

К.К.Т. бе осъдена за нарушение по чл.1, ал.2 от УБДХ, поради което и наложи административно наказание глоба в полза на Държавата в размер на 500 лв.

Запознати коментираха с ужас случая като заявиха, че същата нощ към 04.30 часа 29 годишната гастрольорка се прибрала с двама мъже в хотела като във фоайето им вдигнала скандал за да й кажат къде е нейният приятел.

Охраната и рецепциониската на хотела многократно помолили развилнялата се да се качи стаята и да се успои, но тя продължила с крясъците си и в стаята. Целият хотел бил изправен на нокти от крещенето, прозорците на стаята й били отворени и всичко се чувало и навън.

Събудени от крясъците на пияната софиянка, гостите на хотела започнали да се оплакват и да реагират остро, че не могат да спят, но тя продължила да тормози всикчи.

Рецепционистите и дежурните в хотела се принудили да поискат помощ от охранителната фирма „ВИП Секюрити“, с която хотелът има договор. Дошлите трима охранители от фирмата също я предупредили да престане, но започнали обиди от нейна страна и към тях.

Така се стигнало до искане на помощ от полицията. Полицаите дошли и поискали документите за самоличност на мъртво пияната побесняла жена, но тя отказала да им ги представи и вместо това ги заляла с ураган от нецензурни думи, обиди и закани.  Тогава полицаите я извели от хотела и тъй като се съпротивлявала и сложили белезници.

По време на задържането К.К.Т. дори оплюла един от полицаите.

На следващия ден,  в хода на съдебното производство К.К.Т. признала вината си, без да дава обяснения по случая, като ясно проличало, че изказаното от нейна страна съжаление е само формално, без изобщо да осъзнава извършеното какво е извършила.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене