Голяма сума пари и джиесеми от жилище в Гоце Делчев задигнаха крадци

крадец

За крадците няма празници и почивни дни, констатираха за пореден път както криминалистите от РУП – Гоце Делчев, така и обраните собственици на частен дом в Гоце Делчев около светлия празник 24 май.

Крадците са проникнали в къщата през незаключена врата за времето от 23 часа в петък до 2,10 часа в събота. Най-вероятно за тези три часа собствениците са отишли на абитуриентско изпращане, като забравили да заключат дома си.

От жилището са откраднати 5 000 лева, 3 000 евро и два мобилни телефона.

Веднага след като се прибрали у дома, обитателите на къщата установили кражбата и подали сигнал в РУП – Гоце Делчев, където е образувано досъдебно производство и се работи активно за разкриване на извършителите.

Многократно по време на празници от полицията на местно, регионално и национално ниво напомнят и предупреждават хората да не оставят без надзор домовете си и да не оставят незаключени врати и прозорци, тъй като по това време крадците се активизират.

Обраният дом е посетен от криминалисти, взети са отпечатъци. Издирването на крадците продължава, съобщиха от РУП – Гоце Делчев.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене