ВИДЕО: Йордан Боздански ще продължи да ръководи отбора на „Пирин ГД и в „Б“ група

IMG_4899

Напук на това, което се изписа в някои недобронамерени медии – че няма да получим лиценз – „Пирин“ Гоце Делчев ще играе през следващия сезон в „Б“ група на републиканското първенство“. Това заяви на специална пресконференция пред медиите председателят на УС на ФК „Пирин“ Гоце Делчев – Благомир Томов.

Като отбор с най-нисък бюджет в групата на майсторите и минимална подкрепа от страна на феновете са основните причини отборът да отпадне от „А“ група, изтъкна Костадин Гуцев, изпълнителен директор на „Пирин“ ГД.

„Най-хубавото, което беше, когато играехме в „А“ група – в отбора имаше много добър колектив – перфектни отношения между играчите и управата на отбора”, сподели капитанът на тима Иван Витанов.

Ние сме като „Атлетико“ Билбао, само местни момчета и добър колектив. Изиграхме запомнящи се срещи с Локо Сф., Славия, Лудогорец и Черно Море. Точките, които заварих, когато поех отбора и това, което направихме след това, не беше достатъчно за да оцелеем в групата. А бяхме свидетели и на абсолютна тенденциозност в свиренето на някои съдии, което също имаше съществен принос за изпадането ни от групата на майсторите. „Пирин“ изпадна, но с високо вдигната глава и достойно ще продължим играта в „Б“ група”, сподели ст. треньорът на „Пирин“ Йордан Боздански.

По настояване на зрители на онлайн телевизионния канал Top Presa TV и читателите на вестник Топ Преса, предлагаме пълния запис на пресконференцията с ръководството на ФК „Пирин“ – Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене