Сидеров пита защо се затварят заведения на едни олигарси в интерес на други

Има едни братя олигарси, при които всеки, който дойде на власт, получава апартамент. Там дъни музика цяла нощ, но никой не я спира. Кой дава нареждания РЗИ да лепи незаконни бележки, кой нарежда части на полицията да действа като военна хунта и да вреди на бизнеса по морето. Ще се радвам и цялото правителство да си отговори трябва ли да се занимава на кой олигарх да се затвори заведението, за да намаже друг. Това заяви на извънреден брифинг в Бургас съпредседателят на „Обединени патриоти“ и шеф на парламентарната им група Волен Сидеров. Така той задочно коментира продължаващите акции по идея на вицепремиера Валери Симеонов за затваряне на хитови заведения по морето.

Сидеров помоли на утрешното редовно заседание на Министерския съвет премиерът Бойко Борисов да каже оторизирал ли е полицаи да тероризират българския туристически бизнес.

„Да не се окаже Бургас от най-добрия град за живеене, да стане най-корумпирания“, заяви с въпрос лидерът на „Атака“.

И допълни: „Никой не познавам, но виждам, че се използват двойни стандарти. Използва се страхът на хората. РЗИ не може да затваря. Законът за шума не е влязъл в сила. Навсякъде има страх. Това е положението в слънчева България“.

В РЗИ всички са фантоми, каза той и покани журналистите да влязат заедно с него в сградата на РЗИ – Бургас.

 

 

/Блиц

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене