Чакърдъкова предаде Първанов, сина и агитира за БСП в дискотеката си – алармират от ГЕРБ

main_bПредизборният щаб на ПП ГЕРБ изпрати жалба до Районната избирателна комисия в Благоевград за неправомерна агитация от страна на БСП в Гоце Делчев.

Според сигнала снощи, в деня за размисъл – 24-и май, и през нощта в първите часове на денонощието на изборния ден в дискотека „БАНДЕРА РОСА“ в Гоце Делчев се сервирали бутилки с алкохол, на които имало поставен агитационен стикер на БСП. За сведение дискотеката е собственост на сина на народната певица Николина Чакардъкова – Васил, която уж работи и се „раздава“ за партията на Георги Първанов – АВБ. Тов аспоред местните симпатизанти на президента Първанов  си е направо пълно предателство. Освен с тиражиранат аснимка от ГЕРБ, наш човек беше на партито и публикуваме и наша снимка като допълнтилено доказателство. Васил Чакардъков

От ГЕРБ твърдят, че във въпросното заведение имало и разпръснати флаери, което е в нарушение на разпоредбите на чл. 182, ал. 4 от Изборния кодекс.

В друга жалба до РИК – Благоевград от партията на Бойко Борисов сигнализират, че в Банско в деня на размисъл са били разпространени агитационни флаери на ПП „България без цензура“, което е в разрез със същия член от Изборния кодекс. До СИК № 9 в Банско пък имало залепен предизборен плакат на ПП „България без цензура“ на по-малко от 50 метра.

image

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене