Йеромонах Павел поведе съдебна война срещу вестник „Струма“!

йеромонах павел До

Редакцията на „Топ Преса”- гр. Благоевград

Копия:

До Окръжен съд и

Районен съд – гр. Благоевград

 

ДУХОВНО СИГНАЛНО ПИСМО

Върху страницата на „Топ Преса”, по гр. дело 1152/2012 по описа на РС от Йеромонах Павел – Рилската света обител, метох гр. Рила по л.к. Румен Димитров Спандолиев, ЕГН ХХХХХХХХХХ роден в с. Влахи, обл. Благоевград

 

Уважаема редакция,

 

Моля да публикувате на вашата страница и едно мое духовно интервю относно гр. дело 1152/2012 по описа на РС Благоевград и по едно Решение на същия съд от 21.12.2013 г., след което се стигна, вместо да обжалва, ответника – „Струма” ЕООД, Благоевград, обжалва ищовата страна пред Окръжен съд. След като прочетох въззивната изготвена жалба от адвокат Жана Андонова, разбрах по тази въззивна жалба, че РС е постановил едно неправилно решение, с което съм ощетен и изпратен да обжалвам аз, като ищец с едно неправилно решение на същия съд.

Случайно прочетох в „Топ Преса” брушурка към пострадали, като мен и цитирам само тези цитати, които засягат проблемите по това неправилно решение:

„Ако искаш истината да види бял свят”,

„Ако искаш справедливост,

Свържи се с „Топ Преса”, разкажи ни своя случай, а ние ще направим всичко възможно справедливостта да възтържествува.”

Ето затуй идвам в редакцията на „Топ Преса” да ви разкажа за моя случай, с точни факти, подкрепени с писмени документи. Затуй прилагам към това Сигнално писмо:

1. Решение на Районен съд от 21.12.2013 г.

2. Въззивна жалба от 08.01.2014 г., изготвена от адвокат Жана Андонова.

3. Статия на в. „Струма” и на в. „Над 55 години”.

4. Писмо, в което съм споменал какви дарения ще направя от паричния иск по делото, но по-точно от сумите по споразумението, ако „Струма” ЕООД беше се съгласила на извън съдебно споразумение, на парично обезщетение от 10 000 лв.

 

Уважаема редакция,

Тъй както ще изпратя копие от това Сигнално писмо по електронна поща до Окръжен и Районен съд по делото, давам възможност на съда в Благоевград, чрез Окръжния съд това неправедно решение в скоро време на Районния съд да бъде отменено, като неправилно поставено, както се сочи по въззивната жалба. Затуй нека стане известно за съда в Благоевград, че не правя някакви оплаквания срещу това решение от страна на съдии и докладчици по делото относно това решение, а да се поправят допуснатите грешки по това решение, посочени от адвокат Жана Андонова във въззивната жалба. И накрая тя затуй завършва жалбата така:

Произнасяйки се по този начин РС Благоевград е поставил едно неправилно решение, поради което ви моля да постановите Вашия съдебен акт, с който да го отмените изцяло, като неправилно и уважите изцяло предявения от доверителя ми иск, като основателен.

Това моля да стане и с помощта на „Топ Преса”, затуй моля да публикувате и това мое Сигнално писмо върху страниците.

13.01.2014 год. гр. Рила

С духовно уважение:

Йеромонах Павел

ЦЯЛОТО РАЗСЛЕДВАНЕ УТРЕ НА СТРАНИЦИТЕ НА ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД ТОП ПРЕСА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене