Бившата учителка в Математическата в Гоце Делчев Таня Трапова спечели конкурса за шеф на софийската гимназия „Св. Методий“, колегите й я посрещнаха с питка и мед

 С резултат 92% от устния изпит и 38 точки от писмения бившата учителка по история в гоцеделчевската ПМГ “Яне Сандански” Таня Трапова спечели конкурса и оглави софийската Профилирана гимназия с изучаване на чужди езици “Свети Методий”, чийто директор със заповед за вр.и.д. беше след пенсионирането на предшественичката й.

 Веднага щом Министерството на образованието оповести официалните резултати, колегите й си прекъснаха отпуските, за да я посрещнат в училището. Те бяха приготвили вкусна питка с мед и цветя, с които дадоха начало на първия работен ден на Таня Трапова на постоянна длъжност.
“Благодаря сърдечно на моя прекрасен екип от колеги, които ентусиазирано ме подкрепяха, мотивираха и насърчаваха да участвам в конкурса!

 Безценна е подкрепата ви и желанието да работим заедно! Това е обща победа на екипа ни! Заедно можем и ще го докажем! Благодаря ви за цялата топлина и приятелска подкрепа! С такъв чудесен екип като вас се чувствам истински горда и щастлива!!! Малцина директори могат да се похвалят с обичта и топлото отношение на колегите си! Аз съм истинска щастливка с вас! Едно голямо БЛАГОДАРЯ!

 Признателна съм за цялата позитивна енергия, топлота и приятелско отношение, за желанието да работим заедно!”, написа Таня Трапова в профила си в социалните мрежи след посрещането, устроено от нейните колеги в ПГИЧЕ “Св. Методий”.

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене