175 малчугани от 5 детски градини в Разлог участваха в спортен празник

деца 1

175 деца от 5 детски градини от Разлог участваха в спортен празник, организиран по проект, финансиран от Министерството на младежта и спорта.

деца 2

По проекта малчуганите от ОДЗ „Д-р Елиза Астинова, ЦДГ „Ален мак“, ЦДГ „Незабравка”, ЦДГ „Детелина“ и ЦДГ „Здравец“ тренираха цяла година по 2 пъти седмично, а за финал си организираха спортен празник.

деца 3

С децата работиха треньори и футболисти от Футболен клуб „Пирин 2002-Разлог“, гр. Разлог – Христо Джоджов, Атанас Праматаров, Тихомир Добрев и Радослав Калочнов.

деца 4

„Заниманията са по специално изготвена за децата програма и включват специално оборудване. Основната цел е любовта към спорта и спазването на режим като цяло”, коментираха от футболния клуб.

Футболен клуб „Пирин 2002-Разлог“ в партньорство с детските градини и с любезното съдействие на Община Разлог печели проект по програма „Спорт за децата в детските градини“ за втора поредна година.

През тази година в проекта бяха включени деца от всички детските градини на територията на Разлог. През следващата година се планира обхвата да бъде разширен и да включи всички деца от детските градини на територията на община Разлог.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене