Отново безредици пред КАТ Благоевград!

Кой пак въвежда нерегламентиран списък за регистрация на автомобилите?

За втори ден днес, КАТ Благоевград осъмна под „блокада” от чакащи хора да регистрират автомобилите си.

Огромни опашки от изнервени клиенти се вият пред сградата, видя репортер на Pirinsko.com.

Тълпата от хора е съсредоточена най – вече под металния навес на Бойко Шарков, направен преди време от него.

Чакащите гневно коментират, че случващото е безумие и с недоумение се питат, кой пак въвежда нерегламентиран списък за регистрация на колите?

По думите на хората, случващото се минава всички граници, тъй като става буквално под носа на Бойко Шарков, който вместо да успокоява чакащите, съвсем спокойно си седи на пейката пред навеса и ехидно се подсмихва.

 „От 6 часа сутринта съм тука и не знам какво става. Никой нищо не ни казва. Седим и чакаме”,възмутено заяви благоевградчанин.

Друг пък изригна: „Докога така, мислехме, че след смяната на началника Даниел Стоицов тук в КАТ ще има ред, но явно нещата пак няма да се случат, така че да бъдат в полза на гражданите. Аз живея на 20 км от Благоевград, а тука има хора от целата област. Изобщо е един неописуем кошмар”,оплака се той.

От управата на КАТ Благоевград потвърдиха за проблема, но не внесоха разяснение на какво точно се дължи той. От там се оправдаха, че много от служителите им са в летен отпуск и това довело до хаоса пред гишетата.

Началникът Петър Овнарски е разпоредил от днес да за по – бързото обслужване на хората да заработи и второ гише, тъй като до вчера то е било само едно.

pirinsko.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене