Денис Изиров, ученик от 11. Б клас в НПГ „Димитър Талев“ на обучение в гр. Банкя по програма на тема „Небанков финансов сектор в България“

От 02. до 06. Юли Денис Изиров, ученик от 11. Б клас в НПГ „Димитър Талев“, специалност „Оперативно счетоводство“ бе поканен за участие в обучение в гр. Банкя по програма на тема „Небанков финансов сектор в България“. Обучението бе организирано от Комисия за финансов надзор (КФН) и фондация „Атанас Буров“.
Двайсет ученици от цялата страна и петима техни преподаватели успешно завършиха образователната програма и получиха удостоверения на официална церемония в сградата на Комисията за финансов надзор. Това е ХVI-то издание на образователната програма за ученици и учители, организирана от КФН, фондация „Атанас Буров” и Министерството на образованието и науката.
Едноседмичната програма за ученици „Небанковият финансов сектор в България” е единствената по рода си в страната и се организира от създаването на КФН, като осигурява отлични преки впечатления от работата на небанковия финансов сектор. Обучението е организирано съвместно с бизнеса и академичната общност и осъществява тясна връзка между държавните институции, неправителствените организации и академичната общност в името на повишаване на финансовото образование на младите хора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене