СЕНЗАЦИОННО! На делото утре Държавата срещу екс прокурор Сулев – СВИДЕТЕЛ ВАДИ НА СВЕТЛО СЪС СНИМКИ ИСТИНАТА ЗА ПРОКУРОРСКАТА МАФИЯ …?

Софийски градски съд утре в 9,30 часа стартира процеса срещу бившия гоцеделчевски прокурор, Константин Сулев, писа Информационна агенция „Дейли Прес“. Според наши източници има разпратен имейл до всички медии по темата.

Преди месеци Сулев се сдоби с обвинения за кражба на ток и сводничество,информира „Топ Преса“.

По искане на главния прокурор Сотир Цацаров, прокурор Сулев бе отстранен от заеманата от него в специализираната прокуратура длъжност, докато срещу него тече наказателно производство, допълва вестник „Топ Преса“.

Сулев бе обвинен от специализираното звено „Антикорупция“ в Софийската градска прокуратура в извършването на две престъпления – за кражба на ток и за сводничество, съобщават от държавното обвинение.

Уличеният магистрат е бивш служител на ГДБОП, работил е в прокуратурата в Гоце Делчев, след това е преместен в Софийската районна прокуратура. Последно работи в специализираната прокуратура.

Сега Сулев е обвинен за това, че в периода от 14 октомври до 31 декември 2015 г. е осъществил неправомерно въздействие върху електромер, в резултат на което е създал условия за непълно отчитане на потребена електрическа енергия от него и неговото домакинство.

Във въпросния имейл разпратен до всички медии се твърди, че се очаква утре на делото срещу Сулев да застане свидетел с белезници, който да разкрие с факти, снимки, документи и записи потресаващи сведения, свързани с извършени от него престъпления

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене