СКАНДАЛ! TOPPRESA.COM пита криминалистът от РУП – Г. Делчев Изет Мурадов – с кого сте на тази снимка?

С кого е на тази снимка криминалистът от РУП – Гоце Делчев, Изет Мурадов?

Миналата седмица на местният криминалист и „топ“ полицай от РУП – Гоце Делчев, Изет Мурадов запалиха колата… така де на баща му. То и магазина в Дъбница се води на негови близки, но това не пречи на Мурадов да помага на семейния бизнес. Припомняме -„Опел Корса“, собственост на бащата на полицая Изет Мурадов е изгорелия автомобил в гърменското село Дъбница, миналата седмица. Колата била паркирана пред семейния им магазин.

Ведната след това удобни медии, явно много задължени на Мурадов пуснаха версията, че видите ли понеже той бил „топ“ полицай и хванал много разбойници, сега те му отмъщавали с този палеж. Разбира се Топ Преса не е съгласна с тази версия, защото има доста съмнения около работата на внука на Капитана от Дъбница. След дълго разследване и контакти с наши източници информационна агенция www.toppresa.com се добра до скандална информация, за дейността на полицая Мурадов. Както се вижда информацията ни е подплатена с доста богат и красив снимков материял. За да спести доста работа на журналистите близки до Мурадов, информационна агенция www.toppresa.com с този първи свой материял по темата ще отправи въпрос – с кого сте на тази снимка господин Мурадов? Един път постъпете доблестно и заявете открито – имали ли сте общ бизнес и дейности с хора от крими контингента, имали ли сте действия петнящи полицейски пагон?  Въртите ли бизнес с кафе автомати докато носите полицйска унифорпма и обслужвалили ли сте този свой бизнес в работно време? Правена ли е резивия от НАП на семейния ви магадзин и какво са констатирали инспекторите? Потулен ли е случая? 

Даваме точно 24 часа на полицая от РУП – Гоце Делчев при това „криминалист“, да даде публичен отговор пред Топ Преса или пред другитте медии, към които е изнасял информация от РУП – Гоце Делчев. Въпросите са обикновени, лесни за отговор и едва ли ще го затруднят да отговори. След това ще се считаме свободни в действията си, да питаме министъра на вътрешните работи, инспектората към МВР и вътрешна сигурност към ведомството със същите и дори по скандални въпроси. Междувпрочем докато работим по скандала с Мурадов и неговата дейност, изплува интересна информация, че същия ползва свой колега от патрулиращите в РУП – Гоце Делчев, като бухалка за саморазправа с неудобни хора. Говорим за някой си сержант от сатовчанското село Кочан, който изпълнявал по поръчка акции, възложени от Мурадов срещу хора, доставчици и конкуретни на бизнеса му, които му пречат. Редно е ако някой се самосезира също да ни потърси и да ни даде повече информация с която да бъдем полизни на министъра, инспектората и проверяващите. Този сигнал също влиза в нашето разследване по темата. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене