Ахмед Доган ще става дядо

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще става дядо, съобщи в. „24 часа“. Синът му Демир, който през декември ще стане на 33 години, се очаква в близките месеци да се сдобие с наследник.

Приятелката на Доган-младши, с която живее на семейни начала, е бременна и двамата с бащата били изключително щастливи, съобщи в. „24 часа“.

Преди дни Демир Доган бе кум на своя дългогодишен приятел — кмета на община Белица Радослав Ревански. Кметът се ожени за красивата Саня Чаталбашева на приказна сватба, а свидетели на подписването бяха Демир Доган и сестрата на булката — Ани.

На сватбеното тържество Демир заведе половинката си Памела, а тя пък пусна снимка от събитието в профила си в Instagram. Бременността ѝ е съвсем в началото, от вталената по тялото рокля изобщо не личи коремче. В края на юни красивата брюнетка се е дипломирала със специалност спортен мениджмънт в НСА.

Припомняме, че името на Демир Доган се свърваше с красивата синоптична Гери Малкоданска, както и с това на дизейнерката Миглена Каканашева.

РЕДАКТОР: МИЛЕНА СЛАВКОВА

Actualno.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене