Учителите от НПГ в Гоце Делчев изпратиха Атанас Маджиров в пенсия

Известният учител от НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев, Атанас Маджиров, излезе в пенсия, научи Топ Преса.

Маджиров е един от най-дългогодишните учители в елитната Неврокопска гимназия, в която той преподава на поколения ученици цели 42 години, а многобройните му колеги трупаха от него житейски опит по мъдрост и добронамереност.

Оказа се, че Наско Маджиров е учител в Неврокопската професионална гимназия от далечната 1976 г. Той е и възпитаник на гимназията и след завършването на висшето си образование инж. Маджиров се връща в любимото си училище като преподавател в професионално направление „Техника“.

„Любимият учител на поколения ученици! Най-любимият! Обичан колега, винаги готов да помогне! Мъдър, светъл, добър, балансиран и винаги усмихнат! Абсолютен професионалист!“, са малкото, но много ценни думи, изказани за Маджиров от целия колектив и много негови ученици, които заявиха, че винаги са си спомняли и ще си спомнят за него само с добро.

Така, миналия ден, с малко тъга на прекрасното и мило тържество колегите на инж. Атанас Маджиров го изпратиха в пенсия с пожелания за щастливи,   спокойни и дълги пенсионерски години.

„Ще ни липсва, но той обеща да идва в училище да се виждаме и при нужда да ни помага. Горди сме, че хиляди негови ученици той остава любимият учител“, коментираха от ръководството на гимназията и колегите на прекрасния учител.

СНИМКИ: Facebook

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене