Тодор Янаков е новият лидер на партия АБВ в Петрич

 54 делегати ,избраха новия лидер на партия АБВ в Петрич ,Тодор Янаков на редовна общинска конференция ,състояла се в конферентната зала на хотел в центъра на града ,собственост на Ив.Кочев –Чомбе.С пълно мнозинство бе избран кандидатът за кмет на Петрич при отминалите избори за местна власт ,Тодор Янаков.

 Изборът му проследи лидерът на азбукарите Румен Петков и областният председател на партията Росен Николов,както и множество членове и симпатизанти .Веднага след избирането му Т.Янаков обяви приоритетите си за работа.Първото е консолидация на местната структура и подготовката за местния вот догодина за кмет на Петрич.

 Румен Петков от своя страна пък призна ,че разчита много на петричката структура ,която на отминалите избори за местна власт се представи добре ,предвид силната конкуренция от двете други политически формирования ,на ГЕРБ и коалицията на Вельо Илиев.

 В момента Янаков работи в екипа на кмета Димитър Бръчков в юридическия отдел ,под вещото ръководство на адв.Рилка Филипова.Той не е женен .При старият му председател Димитър Атанасов за малко не бе изключен от редиците на партията ,само защото приел да работи в общината ,след покана на градоначалникът Бръчков.

Венко Стефанов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене