Компютърен терминал дава инфо за туризма в Сандански

В Дома на културата в град Сандански е инсталиран Интерактивен модул с културна насоченост. Компютърният терминал за обществен достъп до информация ще дава подробна и разнообразна информация на всички посетители и гости на курорта.

С бърз и лесен достъп граждани и гости ще получават актуална информация за културните забележителности в общината, културно-историческите обекти, всички социални дейности и социални услуги, пълна програма за всички предстоящи събития, както и качествени видео материали и галерии.

Използвайки възможността за непосредствен достъп до необходимата им информация, гражданите и гостите ще получават бързи навременни данни, които са им нужни. Нововъведението дава шанс на хората, които нямат достъп до интернет, да изискват тази информация по бърз и лесен начин.

Количеството на информацията е неограничено и тя може да бъде допълвана и актуализирана по всяко време. Интуитивният, интерактивен начин за намиране на необходимата информация прави модула изключително полезен и все по–предпочитан. Озвучаването ще бъде извършено посредством специално подбран и подготвен за целта софтуер.

/кмета

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене