Жестока трагедия разтърси Югозапада!

Синът на известен бизнесмен се самоуби със скок от високите етажи, загина на място

Трагедия разтърси Петрич тази сутрин, снощи млад мъж скочи от високите етажи на блок и загина на място.

36-годишният Емил Н., син на известен петрички бизнесмен, които починал преди около месец, се хвърлил от междустълбищното пространство между четвъртия и пети етаж на кооперация в града.

Инцидентът около 21 часа снощи, разказват свидетели на трагедията. Съседи видели как младо момиче дърпа Емил, но не успяла да го спре в смъртоносния му полет, крещяла „Помощ“, после тичала като обезумяла по стълбите и ридаейки питала хората под блока „Жив ли е, жив ли е?“, това разказаха пред репортер на Struma.com първите свидетели на трагедията..

Семейството на Емил няма финансови проблеми, те стопанисват чейндж бюро, имат казино и са добре материално, казват хората. Никой не знае какви са точните причини Емил да посегне на живота си, но смъртта му изненада всички, които го познават. Емил не е живеел постоянно в Петрич.

„Дошъл си е у дома, за да се самоубие“, говорят бабите пред блока, които го познават от малък. Дали смъртта на баща му го е разтърсила, или има някаква друга причини, полицията изяснява. Проверяват се всякакви версии около смъртта на Емил.

Под сурдинка се шушука, че Емил работил и бил дясната ръка на известен столичен бизнесмен, занимаващ се с хазарт. Дали е получавал заплахи, дали е имал дългове, полицията изяснява. Мистерията се задълбочава, тъй като Емил не е живеел в блока, от които е скочил. Какво е правил точно там, защо е избрал този блок, остана неясно.

 

Ани Георгиева

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене