Нов тираж на вулгарния роман СХЕМА от Веселин Стаменов!

Веселин СТАМЕНОВ

Веселин СТАМЕНОВ

Вулгарният роман на годината! Една от най- четените и продавани книги в България – СХЕМА на нашия колега Веселин Стаменов, излезе днес с нов тираж, след като пилотния беше напълно изчерпан. Новината излезе първо на неговата авторска фейсбук страница – Веселин Стаменов – писател.

Книгата е един от „топ“ продуктите в сайтовете за онлайн продажби store.bg и www.ozone.bg, също така поръчките от новия тираж не спират да валят на личната фуйсбук страница на автора. Книгата СХЕМА е уникална по своя род, защото е една от малкото „забранени“ книги за продалжба в мрежата за разпространение на печатни продукти в България. Тя видя бял свят миналата година и първите и дни на съществуване, бяха белязани с изключителен скандал – веригата ХЕЛИКОН отказа да я разпространява с официално писмо до издателите от Топ Медия Пресс, въпреки, че преди това управителката на склада им госпожа Вълкова, заяви тираж за продажби.

До ден днешен не стана ясно защо СХЕМА беше изгонена от официалната търговия, така както не става ясно защо преди дни беше свалено прадеване на Милен Цветков, например. Всички говорят за цензура, а не са прави- трабва да се говори за автоцензура, което е много по страшно и скандално. Въпреки всичко обаче читателите се оказаха по силни от „силните на деня“ които видимо се уплашиха от СХЕМА и я поискаха през интернет и социалните мрежи. Сакаш на пук на автоцензурата. И ето нов тираж за СХЕМА, нов живот на скандалната книга… “ Значи всичко е имало смисъл…“, споделя доволен Веселин Стаменов пред Топ Преса и отказва повече коментар с думите :

„Каквото съм имал да казвам съм го казал в книгата….“ 

УНИКАЛНА ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЯ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СХЕМА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК И ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ ТУК : 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене