7 учители от Благоевград бяха наградени от министъра на образованието и науката проф. Анелия Клисарова за високи професионални успехи

учители от Благоевград

Общо 14 са отличените преподаватели от Пиринско 

7 учители от Благоевград бяха наградени от министъра на образованието и науката проф. Анелия Клисарова за високи професионални успехи. В навечерието на 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, на тържествена церемония в Резиденция „Лозенец“,  министър Клисарова лично връчи почетното отличие „Неофит Рилски“на 306 учители и директори, изявили се с дългогодишната си високо професионална дейност в системата на българското образование.

Сред наградените са и 14 учители от област Благоевград, 7 от които преподават в средните училища в град Благоевград.учители 1

 „Това са професионални номинации за високи постижения в учебно-възпитателния процес,  това са учители с национални и училищни изяви и постижения”, заяви Огнян Соколов, началник РИО – Благоевград.

наградени учители

От благоевградските учители носители на отличието „Неофит Рилски” тази година са Катюша Кирилова, преподавател по математика в ПМГ, учителката по български език и литература в СОУИЧЕ Елена Гьошкова, Жана Лалева, преподавател по руски език в СОУИЧЕ, учителите по история и музика в НХГ – Николай Куколев и Мариана Ангелова, както и учителят по география в Трето ОУ Владимир Алексов и началната учителката във Второ ОУ Вера Георгиева. 

наградени учители 1

Автор: Станислава Христова, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене