НОВА СЕНЗАЦИЯ!!!!Мобилно приложение разпозна лице на демон пак на Попови ливади!!! Лудост?

Файл от приложението на Василев. Настина е смарязяващо!

Никога нямаше да обърнем сериозно внимание на снимката която ни изпрати нашия читател Владимир Василев, чрез социалните мрежи ако не ставаше въпрос пак за село Попови ливади и пак да се повдигне темата за „духове“ и „демони“ там. Миналата година, пак бяхме разпънати н акръст, защото повдигнахме жълтата тема и публикувахме подобни снимки изпратени ни от наши читатели. Дори колегите от вестник Градът – Гоце Делчев, попаднаха  епицентъра на трусовете от общественото мнение, свърза­ни с ексклузив­ната „новина“ , свързана с питането – дали броди призрак или дух или нещо паранормално на село Попови ли­вади. Накратко ще припомним, че Топ Преса публикува снимка, която определено събуди голям интерес . Ту­рист и наш читател твърди, че съвсем случайно заснел нещо… нещо, което не прили­ча на същество или по-точно на земно същество, което не видял, докато прави снимка­та. То се появило при сваля­нето на снимката от картата памет на дигиталния му фо­тоапарат… така твърди чове­кът пред медията. Въпросът е – броди ли дух, призрак или някакво паранормално същество из курортното село Попови ливади или не… ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ТУК

Сега малко повече от година, наш читател отново ни изпрати снимка напреван по думите му на Попови ливади а ситуацията около снимката е следната:

„Имам приложение за разпознаване иобработка на лица, исках да се снимам докато бях на разходка из Попови ливади, исках да тествам приложението дали работи. Наслуки го насочих пред себе си и го актививах, за да видя дали всичок е наред…. За моя изненада той разпозна нещо пред мен. Шокирах се когато програмата ми посочи, че е видяла нещо като „демон“. Пращам ви копие от снимката и графиката на приложението. Разбира се отдавам случая, на изцяло компютърна грешка или нелепо съвпадение, но влязох в интерент и прочетох при Вас че и друг пък са излизали подобни снимки на това място…Може би ще е интересно н ахората, как така в калка на пътя кще се появи лице на демон, как така ще се подредят съчките и пръстта? На мен лично ми е много интересно. “ пише ни Василев с молба да преценим дали изобщо да публикувам снимката. И така… Въпросът е има ли основание да вярваме че има нещо прокълнато в района на Попови ливади? На този въпрос отговор ще опитаме да дадем още в четвъртък във вестинк Градът, но молим Ви уважаеми читатели, дайте мнетието си долу в коментарите. Както виждате публикуваме снимките в пълния им размер, с цел който реши да ги свали и да ги провери за достоверност. Специалистите са категорични че по тях нищо не е пипано с фотошоп или други фото програми. Това е най – интересното в случая.

ПРИПОМЯМЕ ОТ АРХИВА ЗА СЛУЧАИТЕ С ПОДОБНИ УЖАСЯВАЩИ СНИМКИ:

Всички гледни точки! Броди ли призрак на Попови ливади или всичко е просто една илюзия?

Sensation! Нова снимка – този път ВАМПИР на Попови ливади!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене