Даниел Тодоров – републикански шампион по билярд за юноши

20 състезатели на въз­раст между 15-18 години от цяла България се съ­ревноваваха за титлата. На финала Даниел победи 18-годишния Александър Димитров от Русе. Репу­бликанското първенство по билярд се провежда в общо четири кръга, като до сега са изминали два кръга. През месец април, Петрич ще бъде домакин на последните два кръга, след което по ранглиста ще се реши кои състезател ще представляват България на Европейско Първенство в Холандия. Припомня­ме, че миналата година на европейското, Даниел за­върши на 9-то място. „Го­дината започна добре за нас, радостни сме от пър­вия успех. Продължаваме напред и те първа ще се слуша за състезателите от клуб Bo&Bo“, заяви пред­седателят на клуба Георги Божков.

Пригответе се, ще раздру­са и не говоря за турболен­ция!

Даниел Тодоров, дами и господа! Национален шам­пион по билярд и адски та­лантлив индивид!

Даниел е, как да кажа.. из­ключителен с неговата енер­гия, позитивност и на края, но не на последно място тренировките му!

Тренировки, трениров­ки, тренировки! Това е ре­цептата към успеха! Ня­каква си доза късмет и мааалко нахалство може би понякога, хаха. Шегувам се за нахалството (А, дали се шегувам?)..

Това момче чудо скрива шапките на цял свят, с не­говите изяви в Словакия, Холандия, България и още! Може би най-из­явения състеза­тел на България и на клуба по билярд Бо & Бо! Невероятен е! А, това са неговите награди, моля обърнете вни­мание!

1-во и 2-ро място на Репу­бликанските Първенства за юноши под 18г.

9-то място на Европейско първенство в Холандия през 2017

3-то мяс­то на Меж­дународен трнир за юноши за под 18 в гр.Ружом­берок,Сло­вакия

1-во мяс­то в Нацио­налната Ранклиста за 2018г. за юноши до 16г и 2ро за юноши до 18

Написах наистина малка част от постижения­та му, просто той смята, че останалите не са толкова важни! О, за малко да ви спестя нещо доста вълну­ващо! Даниел ще участва в Европейско първенство за юноши през Юли в Холан­дия, заедно с още 3 момчета от Петрич! Стискам палци и на краката за вас, момчета!

Когато общуваш с него усещаш положителна енер­гия, навлизаща в тялото ти, чувстваш се сякаш можеш да покориш Еверест!

Антон Коларов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене