Македонец, придружител на дама от делегация от Струмица, хванат да шофира пиян в Петрич, ден преди празника на града

 Млад македонец, който е бил придружител на дама от делегацията на побратимения на Петрич град Струмица, е заловен от петричките полицаи да шофира лекия си автомобил пиян. Около 02. 34 часа ден преди празника на Петрич -6 май, Гергьовден, 26 годишния Зоран Ф. е спрян за проверка на улица „Рокфелер“.

 Проверяващите установили, че македонецът шофира пиян лекия автомобил „Фолксваген Пасат“, и му съставил акт за констатираното нарушение. Дрегрът отчел стойности от 1.62 промила в издишания въздух. Чужденецът признал вината си, като оправдал постъпката си, с това, че бил придружител на дама , която пък била включена в делегация, поканена за празника на Петрич. Младият мъж изпратил с колата си дамата до хотела и в Петрич, след което се върнал да пренощува в друг хотел на улица „Рокфелер“в широкия център.

 В същия ден е станало и друго пътно произшествие. Около 14:15 в района на ул. “Пощенска“ и ул. “Беласица“ в гр. Петрич, лек автомобил „Опел Комбо“ с 30-годишен водач от с. Първомай, общ. Петрич, извършвайки маневра на заден ход е блъснал 81-годишна жена от гр. Петрич, пресичаща пътното платно зад автомобила.
Пострадала пешеходката е с оток на лявата скула.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене