Валентин Кузманов – петричанинът с магическата китара

Градът ни е пълен с музи­канти! Колкото повече тър­ся, толкова повече намирам!

Не всеки, обаче има дарбата да бъде музикант. Това ме довежда до мисълта.. леле имаме много та­лантливи хора в това малко градче!

Дами и господа, на вашето внима­ние, Валентин Куз­манов! Валентин е китарист и певец! О, извинете, исках да кажа УНИКА­ЛЕН певец!

Почти няма ме­роприятие, на кое­то Валентин да не участва с неговата магическа китара и вникващ дълбо­ко в емоциите глас! Виждал съм го да свири и пее на множество благотворителни концерти също! Момчето се превръща в истински звяр, хване ли китарата (говоря в добрия смисъл на думата звяр… ако има такава.)! За пръв път го чух да свири и пее на един клип, заснет от съученици­те му в тяхната класна стая и направо ми скри шапката! Бурните апло­дисменти в края на клипа до­казаха та­ланта му и фактът, че публиката го обича! Като стана на въпрос за клас­ни стаи, реших да пресъз­дам пър­вото си впечат­ление за него, като го снимам в една от класните стаи в про­фесионална гимназия „П.К. Яворов“.

Какъв човек е Вальо? Ами, супер готин и скромен, изключи­телно инте­лигентен и това, което забелязвам в него е, че нито веднъж не е вдигнал надменно глава, нито веднъж не го видях да се държи ся­каш е най-до­брия! Това, което искам да кажа е, че е скромен, въпреки, че има предпос­тавки за ог­ромно само­чувствие!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене