ХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ

ОВЕН

В неделя се за­беля­зва някак­ва ме­лан­хо­лия у вас, въз­мож­на при­чи­на са про­ва­ли на пла­но­ве или разд­яла с бли­зък чо­век. Нас­трое­ние­то ви оба­че съв­сем не от­го­варя на доб­ри­те тен­ден­ции за деня. За­бе­ле­жи­те­лен е фи­нан­со­вият ус­пех при мно­зи­на. На ра­бот­но­то място ще се пол­зва­те със спе­циал­но вни­ма­ние. Вни­ма­вай­те с кон­так­ти­те.

ТЕЛЕЦ

Блестящ за реа­ли­за­ция ден. В то­зи ас­пект мъ­же­те Тел­ци са на пред­ни по­зи­ции. Твър­де бла­гоп­рия­тна е фи­нан­со­ва­та пер­спек­ти­ва за деня, ка­то при някои от вас при­до­бив­ка­та е зна­чи­тел­на. За­беля­зва се тен­ден­ция за спе­ку­ла­тив­ни и рис­ко­ва­ни дей­ствия, без­раз­съд­но е. Про­фе­сио­нал­ният неделя е дос­та ус­пе­шен.

БЛИЗНАЦИ

Мно­го ху­бав ден, ка­то по­ве­че­то от вас ще се убедят в зна­чи­мос­тта на прия­телс­тво­то и хар­мо­нич­ни­те взаи­моот­но­ше­ния с око­лни­те. Ут­вър­жда­ва­те се про­фе­сио­нал­но и в та­зи връз­ка ще се рад­ва­те на вни­ма­ние­то спрямо вас. Денят е ва­жен във фи­нан­со­во от­но­ше­ние. Някои ще да­дат заем, по-къс­но ще има ана­ло­ги­чен ре­ванш.

РАК

Апа­тич­ни са Ра­ци­те в неделя, а някои от вас се чувс­тват зле по­ра­ди неу­ме­ре­ност в хра­не­не­то и пие­не­то. Ху­ба­во е да се мо­би­ли­зи­ра­те за по­ве­че дей­стве­ност по­не на ра­бот­но­то място, за­що­то денят пред­ла­га чу­дес­ни пер­спек­ти­ви. Всяка ак­тив­ност от ва­ша стра­на ще бъ­де въз­наг­ра­де­на с доб­ри ре­зул­та­ти.

ЛЪВ

За някои де­вой­ки от Лъв неделя се свър­зва с пред­ло­же­ние или при­го­тов­ле­ния за сват­ба. За всич­ки оба­че е ха­рак­тер­но нап­ре­же­ние или до­ри су­ма­то­ха във връз­ка с пред­стоя­щи съ­би­тия. На ра­бот­но­то си място е ху­ба­во да се ръ­ко­во­ди­те от ин­туи­ция­та си и да сте по-ре­зер­ви­ра­ни към око­лни­те. Във връз­ка с па­ри ще пре­тър­пи­те ра­зо­ча­ро­ва­ние.

ДЕВА

Де­ви­те са зав­ла­де­ни от но­ви проек­ти и днес ще да­дат на­ча­лен старт в дей­ствия­та си. Съ­би­тия­та с бла­гоп­рия­тен ха­рак­тер влияят на фи­нан­си­те ви. Ще бъ­де­те наг­ра­де­ни за по­ло­же­ни­те уси­лия. На мно­зи­на се пред­ла­гат но­ви въз­мож­нос­ти за реа­ли­за­ция, чие­то из­пъл­не­ние за­ви­си от ва­ша­та пред­прием­чи­вост.

ВЕЗНИ

Вез­ни­те са мно­го ене­ргич­ни и ре­ши­тел­ни по от­но­ше­ние на це­ли­те си за неделя. В по­ве­че­то слу­чаи та­ка­ва ак­тив­ност да­ва же­ла­ни­те ре­зул­та­ти, тъй че и днес ще се рад­ва­те на пол­зот­вор­ни­те си дей­ствия. На про­фе­сио­нал­но ни­во на­рас­тват влия­ние­то и въз­мож­нос­ти­те ви. Днес е на­ли­це за­тор­моз­ява­не в кон­так­ти­те.

СКОРПИОН

За Скор­пио­ни­те неделя е оби­кно­вен ден и в по­ве­че­то слу­чаи ще се на­ла­га да пра­ви­те ус­лу­ги или прос­то да не раз­по­ла­га­те с лич­но сво­бод­но вре­ме. За­си­ле­ни са кон­так­ти­те ви, но сте пред­раз­по­ло­же­ни към раз­то­чи­телс­тво на вре­ме и па­ри. Вни­ма­вай­те, зас­тра­ша­ва­те фи­нан­си­те си. До­са­ден и неп­рия­тен про­фе­сио­на­лен ден.

СТРЕЛЕЦ

Да­ми­те Стрел­ци ще имат мал­ко тру­ден ден. Всъщ­ност за­ви­си от ка­къв ас­пект се раз­глеж­дат об­стоя­телс­тва­та. Ако го прие­ме­те с из­вес­тни пред­ва­ри­тел­ни ре­зер­ви, неделя мо­же да се ока­же дос­та бла­гоп­рия­тен. И е та­ка, за­що­то прин­цип­но всич­ки от зна­ка имат пред­пос­тав­ки за мно­го пол­зот­во­рен ден, чу­дес­но раз­ре­ша­ва­не на фи­нан­сов проб­лем.

КОЗИРОГ

Прек­ра­сен ден е неделя за Ко­зи­рог. Лю­бов­та, прия­телс­тво­то и хар­мо­ния­та в чо­веш­ки­те от­но­ше­ния са ос­нов­ни­те ви прин­ци­пи днес. Денят ще ви сюп­ри­зи­ра с дос­та прия­тни емо­ции, кои­то ви оча­кват в служ­ба­та, и вие ще се чувс­тва­те об­но­ве­ни. Има­те прия­те­ли и ко­ле­ги, на кои­то мо­же­те да раз­чи­та­те.

ВОДОЛЕЙ

Неделя е ра­дос­тен за Во­до­леи­те. За мно­зи­на от вас пред­стои някак­во но­во на­ча­ло и то­ва ве­роя­тно да­ва но­ви сти­му­ли и на­деж­ди. Дру­ги от вас ще се из­явят със своя­та прин­цип­ност и из­пъл­ни­тел­ност, кое­то е твър­де по­ло­жи­тел­но, но мо­же пог­реш­но да бъ­де въз­прие­то. Вни­ма­вай­те, има­те склон­ност да преу­ве­ли­ча­ва­те зна­че­ние­то на някои фак­ти.

РИБИ

Денят за Ри­би­те се ока­зва дос­та ва­жен и на­то­ва­рен с ра­бо­та. Мо­би­ли­зи­рай­те се и раз­чи­тай­те на прия­те­ли­те. Кон­так­ти­те с тях ви носят не са­мо ра­дост, но и пол­за. Най-важ­ни­те ас­пек­ти за деня са доб­ри­те но­ви­ни и род­нин­ски­те връз­ки. Оча­кват ви ху­ба­ви съ­би­тия в до­ма ви. Не се ко­ле­бай­те да зас­ви­де­телс­тва­те ува­же­ние­то си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене