Младите социалисти украсиха с пъстри пролетни рисунки пътя до детската библиотека в Гоце Делчев

 Aтрактивна и много цветна пролетна инициатива реали­зираха младите социалисти от Младежкото обединение в БСП – Гоце Делчев. Тя бе посветена на Деня на Земята – 22 април и Международния ден на книгата – 23 април.

 В чест на двата празника, младите хора изрисуваха с прекрасни творения стъл­бите в НЧ „Просвета – 1865“ Гоце Делчев, които водят към детския отдел на биб­лиотеката. “Направихме по – цветен и красив пътя на де­цата до детския отдел. Надя­ваме се за тях да е приятно, когато изминават този път до библиотеката и тя да се превърне в любимо място за тях“, сподели лидерът им Гер­гана Орманлиева.

 Желанието на младежите от БСП е децата да обичат книгите и да пазят чудесни и интересни спомени от мо­ментите, в които са отивали до библиотеката, за да си вземат книга. Освен прекрас­ните рисунки, които красят коридора и създават уникал­но настроение, младежите от МО в БСП – Гоце Делчев са оставили и послание от думи, за най-малките жите­ли на Гоце Делчев. Всеки от тях, изкачвайки стъпалата към детския отдел на библи­отеката, ще може да прочете най-важните думи, които са в основата на възпитанието на всеки добър и стойностен чо­век. Надяваме се, че тези ду­мички ще помогнат във въз­питанието на ценностите у децата и учениците. Важно е те да обичат и уважават бъл­гарската култура и история, да бъдат патриоти, и много да четат, защото това е пътят към успеха.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене