Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“ – Благоевград с първа премиера за сезона ,,Жената и мъжете“

Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“ Ви кани на своята първа премиера за сезона, представлението ,,Жената и мъжете“ – по текстове на Леонид Зорин. Участват: Даниела Горанова и Любомир Фърков, възпитаници на проф. Крикор Азарян. Премиерата е на 27 септември /вторник/, от 19:00ч. в залата на Младежки дом-Благоевград!!! Режисьор на представлението е Жорето /Синът на Баш майстора/ от любимия български телевизионен сериал -Любомир Фърков.

Спектакълът ,,Жената и мъжете“- е типична сатира, една дисекция на човешките характери, оформили се в съвременното ни общество. Лято, слънчева сутрин, закуска. За десерт- посещение до психиатрията. Защо?! Не питай!!! По предписание на лекарите – смяна на климата. На планина? Не, картата е за море. Не искам!!! А кой те пита?  Прави каквото трябва, действай както трябва, мисли за което трябва. Не, по-добре не мисли, а яж каквото ти предложат!!!  Сам не можеш да предположиш какво можеш да поемеш – скучно ежедневие, абсурдни срещи, неочаквани обрати, безумни контакти… И всичко гарнирано с въображение, свежест и много смях. Атрактивна комедия, която се приема на един дъх… Ела и се забавлявай!!!

Билети може да закупите пред Читалище ,,Никола Й. Вапцаров“ –Благоевград, а в деня на премиерата пред Младежки дом –Благоевград!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене