Внучката на Ванга омъжи дъщеря си (СНИМКИ)

 Внучката на пророчицата Ванга – Димитрина Митрева омъжи дъщеря си Кристина. Сватбената церемония се състоя в Благоевград, а партито за гостите бе извън града в парк Бачиново.

 Избраникът на сърцето на Кристина е Владислав Пашалиев, който също е от Петрич, но живее в Благоевград и отскоро се вля в редиците на МВР и започна работа като полицай. Двамата млади получиха благословия лично от дъщерята на Ванга –Венета, която дойде от Петрич за сватбата. Венета е отгледана от мъничка от пророчицата Ванга и е известна с това,че страни от светски изяви и не дава интервюта.

 За сватбата си Кристина получи ценен подарък- златна монета, която се предава в рода на Ванга. Пророчицата някога я дала на своята дъщеря, Венета я е дала на Димитрина и сега монетата реликва отива в семейството на хубавата Кристина. Булката пък обеща,че ще спази традицията и ще я предаде на своите деца.

 Внучката на Ванга – Димитрина е известна с това,че прави невероятно красиви цветя от хартия. За сватбената церемония на дъщеря си тя бе превърнала входа на ресторанта във вълшебна градина от цветя, които е работила месеци наред.Сватбата на Кристина и Владислав се превърна в едно от най-големите светски събития в региона./trud.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене