Алекс Богданска изкушава фенове от малкия екран с италиански гозби, двамата с Дани Петканов стартират кулинарно шоу

Благоевградската моделка Алекс Богданска и съпругът й Даниел Петканов стартират ново кулинарно шоу.

В него, миската ще готви италиански гозби, а той полугол ще ръси дежурните си бисери.

Мълвата в Благоевград гласи, че засега идеята е тайна, но скоро ще намери пристан в платформите за видео споделяне, където Дани вече се изявява с онлайн шоуто „В играта с Дани Петканов.

Мина половин година от тяхната сватба и напук на лошите пророци прясното семейство Петканови все още е стабилно.

Приятели на двойката разказват, че двамата наистина са си верни и са родени един за друг. За синхрона между тях говори и общи капиталовложения не без помощта на родителите им. Заедно събрали пари и си купили американски джип, с който редовно ходили на излети. Вече имат доим и в тузарското селище „Делта Хил“.

„Двамата прекарват всяка свободна минута заедно, като в момента се опитват да свикнат с недостатъците на другия и да го приемат такъв какъвто е”, споделят приятелите им.

Докато ходи на ревюта Богданска е ухажвана от доста заможни мъже. Преди година Алекс си сложи 300 кубика силикон, за да може да се котира още по-добре в рекламите за бански костюми.

През 2016г., красавицата се прослави именно с фриволното си поведение не и без помощта на своето гадже. Тогава Богданска му изневерила в чужбина не с един и двама. По-късно и той призна, че е изневерявал многократно и донякъде се разкая за постъпките си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене