Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“
Заведението за бързо хранене „Кебап 13” горя в центъра на Благоевград, съседи: За трети път му е, искаме да го затворят

Известното заведение за бързо хранене „Кебап 13” горя в центъра на Благоевград. Пожарът се развилня завчера вечерта към 20,30 часа и вдигна по тревога съседи и пожарникари. Според градските огнеборци пламъците са тръгнали от натрупани сажди в комина, които впоследствие са се възпламенили и запалили задната част на заведението. Навременната намеса на пожарникарите предотврати разрастване на пожара и нанасяне на сериозни щети както за заведението, така и за жилищатата над него.

Преподавателят по история в НХГ – Благоевград Николай Куколев завоюва отличието „Учител на годината“

Преподавателят по история в НХГ „Св.св. Кирил и Методий” в Благоевград Николай Куколев получи почетно отличие „Учител на годината“. Завоюваният приз бе в раздел „Хуманитарни науки“ на 17-ия национален конкурс на СБУ „Учител на годината“. Отличието му беше връчено на официална церемония в столицата в присъствието на министърката на образованието  Анелия Клисарова.

В работна атмосфера шефът на МБАЛ в Благоевград д-р Владимир Пандев отпразнува 43-тия си рожден ден, колегите му подариха сребърен сервиз

43-ти рожден ден посреща вчера в работна атмосфера директорът на МБАЛ – Благоевград и общински лидер на БСП д-р Владимир Пандев. Първите поздрави по случай празника си рожденикът получи от най-близките си хора, съпругата Надя и дъщеричката Виталия, която поздравила своя баща с думите: „Тати, много те обичкам и много ще те слушкам, да си жив и здрав”.

Екскметът д-р Пламен Соколов отказа да оглави общинската болница, заради финансовия й колапс, настоящият й шеф Любомир Таушански сам на изпит за нов мандат днес

Екскметът на Дупница д-р Пламен Соколов, собственик на медицински център „Панацея”, отказа поканата на дупнишки медици да оглави общинската болница, причините са окаяното състояние на здравното заведение, натрупало дългове от над 1 млн. лв. Д-р Пламен Соколов е бивш икономически директор на болницата и по негово време тя беше в отлично финансово състояние. Той е един от малкото, които могат да спасят болницата от фалит, звъняха в редакцията лекари и медицински сестри.

Откриха ДГС „Рилски манастир” на официална церемония: Шефът на ЮЗДП Светозар Михайлов: Горски №1 Иван Коюв ще отговаря за 24-ма служители и 13 400 хектара гори край Рила и Кочериново

„Ще направим всичко възможно да сме в услуга на местното население и местния бизнес, с които ще работим. Това горско стопанство е голяма придобивка за общините Кочериново и Рила и ще облекчи населението, бизнеса и местните държавни органи.” Това заяви на вчерашното официално откриване на възстановеното ДГС „Рилски манастир” в Рила директорът на Югозападното държавно предприятие в Благоевград Светозар Михайлов.

 E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене