ВИДЕО: Приятно и забавно с математика, химия, физика и биология в НПГ „Димитър Талев“

IMG_4673

Под този наслов бе последната проява на седмицата на професиите в Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ в Гоце Делчев. Седмицата приключи с вечер на точните науки „Приятно и забавно с математика, физика, химия и биология”.

В продължение на цяла седмица, с похватите на шоу-програми, учениците от различните професии по забавен начин демонстрираха овладените от тях професии. Икономистите създаваха виртуални фирми, кулинарите се състезаваха на открито в приготвяне на салати бързо, лесно и вкусно, а манекените от паралелката по конструиране и изработка на облекло с гордост демонстрираха създадените от тях самите модели. Разиграваха се викторини с въпроси, семантично свързани с изучаваните професии.

Празникът на професиите в НПГ-то приключи с шоу програма, на която се изявиха талантите на училището.

Директорът на Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ – Благой Мигдин, раздаде награди и грамоти за всички онези класове и отделни ученици, показали висока степен на усвоената професия, както и на изявени  ученици, класирали се на престижни места в различни конкурси на регионално, национално и международно ниво.

IMG_4672

IMG_4671

IMG_4667

IMG_4666

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене