Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

След 6 години изгнание „Марек” влезе през парадния вход на „А“ група, наставникът Иво Паргов получи златна обувка

След 6 години изгнание „Марек” влезе в „А” група с шампионския резултат 3:0 срещу „Спартак” (Вн) на „Бончук”.

Около 3000 фенове дойдоха на стадион „Бончук“, за да изгледат мача и да отпразнуват заедно с любимците си завръщането на клуба в елитната група. Футболистите получиха медали, а клубът – купа, която бе връчена от представители на БФС.

Пребитият охранител на „Ларж” проговори пред в. „Вяра”: Кирил Тодоров: Не се страхувам от нищо и от никого, оттук нататък нападателите ми трябва да се страхуват от мен

Два дни след като бе нападнат и зверски пребит от клиенти по време на работа, охранителят на елитното нощно заведение „Ларж” в Благоевград Кирил Тодоров реши да разкрие истината за нелепия инцидент пред репортер на „Вяра”. Ето какво разказа: „Охранител съм от дълги години, такова нещо ми се случва за първи път. Нееднократно съм чувал от мои колеги и приятели как охранители биват нападани по заведенията от подпийнали клиенти, докато се опитват да въдворят ред.

На вниманието на прокуратурата: Служители на ТЕЦ „Бобов дол” гръмнаха във фейсбук: Заплашиха ни с уволнение на секундата, ако не гласуваме за БСП

Служители на ТЕЦ „Бобов дол” подпалиха фейсбук с признанието, че ще бъдат уволнени на секундата, ако не гласуват за БСП. Телевизионерката Петя Петрова разпространи в социалната мрежа изявлението на лицето Лидия Теова, което за секунди бе препоръчано от 150 души. Ето какво гласи то: „Официално имаме разпореждане всички служители в ТЕЦ и „Мини Бобов дол” да гласуваме за БСП. Всеки един от нас трябва да даде точен списък на 3-ма човека още с техните точни адреси, които да гласуват също за БСП.

Журналисти и управник спасиха изхвърлена защитена птица: Кметът на пернишкия кв. „Църква“ изрови сова от бунището, Румен Петров: Накълва цялато кметство

Сова в клетка, захвърлена на бунище, е открита от екип на кабелна телевизия „Кракра“ в пернишкия квартал „Църква“. Птицата е от защитен вид и била оставена на метри от брега на реката, разказа репортерката Маринела Асенова.

„Правехме репортаж за сметищата и кметът на квартала Румен Петров ни заведе да ни покаже колко боклук е изхвърлен в района на гробищния парк. Така, докато снимахме, се натъкнахме на птицата“, каза Маринела.

2 в 1 на 25 май: Кюстендилецът Данислав Георгиев през деня дебне за нарушения на евроизборите, вечерта с костюм за 400 лв. празнува абитуриентски бал

Кюстендилецът Данислав Георгиев първо ще бъде застъпник на изборите за Европарламент на 25 май, след това с костюм за 400 лв. отива да празнува абитуриентския си бал.

Евроизборите и абитуриентски бал са предизвикателството на зрелостниците от Езиковата гимназия и Гимназия “Неофит Рилски” в Кюстендил, защото и двете събития ще се проведат в един и същи ден – 25 май. В хода на приготовленията много от тях ще стигнат и до урните, за да упражнят законното си право на вот.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене