ВИДЕО: Второ ОУ в Гоце Делчев осъществява идеята на своя патрон за културно съревнование между народите

893G8709_01.MP4.Still001

В събота, Второ ОУ Гоце Делчев в гр. Гоце Делчев честваха патронния си празник. „В това училище, носещо името на Гоце Делчев, учениците осъществяват неговата идея за културно съревнование между народите“ Това заяви инспекторът от Районния инспекторат по образованието, Любима Димитрова, която специално пристигна в Гоце Делчев за да инспектира школото.

По традиция, всяка година в началото на май, Първо основно училище „Гоце Делчев“ в гр. Гоце Делчев честват своя патронен празник. Тази година, училищната година е белязана с много успехи, заявиха от училищната управа. Ученици от училището са участвали във всички видове конкурси и олимпиади с призови места в различни състезания, особено в „Математическо кенгуру“.

Подготвената богата литературно-музикална програма за празника показва, че в училището се работи много успешно по различни програми за извънкласни дейности. В училището се работи по проект „Успех от няколко години и е видно, как с всяка изминала година ключовите компетентности у тези млади хора са на лице.

След прекрасната изява на талантите, празникът продължи със спортни състезания между класовете – футбол, народна топка а за най, малките – забавни спортни игри. В спортната надпревари децата се придържаха на олимпийския принцип – не е важна победата, важно е участието.

893G8726_01.MP4.Still001

893G8732_01.MP4.Still001

893G8667_01.MP4.Still001

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене