ВИДЕО:Деца-доброволци от Гоце Делчев помагат на две деца от общината

_MG_4645

Да помогнат финансово затруднените семейства на две деца от общината, младежката червенокръстка организация в Гоце Делчев, организираха специална благотворителна инициатива. Организиран бе голям концерт с благотворителна цел, като събраната сума от входните билети и даренията направени по време на шоуто, бяха предоставени за подпомагане лечението на двете деца

1 672 лв., бе общата сума, която младите доброволци събраха от организираната от тях благотворителна инициатива. Тази сума ще бъде предоставена по равно на две семейства от селата Лъжница и Буково. Пет годишният Селим Буковски от с. Лъжница се бори с коварна болест, но семейството му нямат достатъчно финансови възможности за по-пълноценно лечение на рожбата си. Другото дете е само на две години, но по молба на родителите му от с. Буково, няма да споменем името му.

Инициаторите, доброволческата организация на БЧК – младежи, поканиха известни лица от шоу бизнеса да се включат в благородната им кауза, но за съжаление, те останаха безразлични към каузата на децата. Младите червено кръстци обаче не се отказаха от каузата си да помогнат и организираха истински спектакъл от обичани и добре познати местни таланти.

Организаторите изказаха и своята благодарност към общинската управа и вестник Топ Преса, които подпомогнаха благородната инициатива.

_MG_4647

_MG_4642

_MG_4627

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене