Пропадна контролата „Пирин“(Гоце Делчев) – „Докса“(Драма)

Новината оповестиха от ръководството на неврокопчани, след като стана ясно, че пропада и последната възможност проверката да се играе

Причината са внезапно появили се пречки пред гърците, които им попречиха да играят срещу своите български съперници. Оказа се, че предложението за друго време също не е приложимо заради програмите на двата клуба.

Иначе приятелската среща с гърците бе предвидена за днес, след като от „Марек“ поискаха договорената преди почти месец проверка да не се състои.

Така ръководството на „Пирин“ започна акция по търсене на други съперници, но и тя се оказа без успех. Палитрата от опции не бе особено голяма с оглед на започващото в събота първенство на „Б“ група, а освен това и отборите от югозападната „В“ група, които отказаха заради готовата си програма.

При създалата се ситуация остана съботния ден, когато на Градския стадион ще бъде официалното представяне на отбора на неврокопчани за новия сезон. Началният час ще бъде 18.00, а ръководството на „Пирин“ се е погрижило то да стане истински празник за местните фенове. Какво ще се случи обаче се пази в тайна и ще бъде изненада за запалянковците на отбора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене