Възможно ли е да отидем на зъболекар и да не ни боли? При това в Гоце Делчев?

Тривиално, но факт. Когато в ежедневието ни се появи нуждата от помощта на зъболекар, то асоциацията, която правим на мига, е болка, дискомфорт и неприятни усещания. Именно този инстинкт кара хората да избират своят дентален специалист с условието „не искам да ме боли“. С времето световната дентална гилдия се води именно от това условие на пациента в своето развитие и постоянно реализира иновации за комфорта на страдащите. Една от най-актуалните нови тенденции в съвременната дентална медицина в световен мащаб — лечение с лазер. Тази новина броди от известно време из медиите в страната и тази информираност накара наши читатели да поискат от нас да направим проучване за предлаганите такива услуги в региона. Проучването ни траеше 14 дни и показа, че районът на град Гоце Делчев е завидна зона за получаване на качествена и съвременна дентална медицина. Оказа се, че специалистите в града не отстъпват на тези в столицата, а оборудването може би е и на няколко нива по-добро. В лазерната дентална медицина Гоце Делчев също вече е златна зона.

Къде?

Дентална клиника „Капитанови“ — град Гоце Делчев, е изявен лидер в тази посока.

Замисляли ли сте се колко би било хубаво, ако можете да ходите на зъболекар, без да изпитвате страх от иглите за упойка или зъболекарската машинка? Е, това вече не е мечта, а реална възможност, и то тук, в Югозападна България – лечение на зъби с лазер. Благодарение на най-новия лазер зъболекарите от дентална клиника „Капитанови“ могат да „изпарят“ кариеса! И то без каквато и да било упойка, и без болка.

Апаратът-„чудо” се захранва от лазерна енергия, въздух и вода. Специалистите обясняват, че той буквално взривява водните молекули. Ефективен е както при работа с меки, така и с твърди тъкани. Лазерът е идеален за деца и бременни жени, тъй като процедурата, както подчертахме вече, е безболезнена и не се използва упойка. Чудесен е и при пациенти с хипертония, защото няма кървене и те понасят интервенциите по-лесно. Освен при кариеси, лекарите по дентална медицина (зъболекарите) често използват лазера и при лечение на пародонтит (пародонтоза). Водният лазер „чисти” опасните джобове за минути, гингивитът оздравява и прилепва към разклатените зъби.

Зъболекарите в дентална клиника Капитанови го използват и при лечението на коварни грануломи. Вместо със скалпел, навлизат в костта с лазера, бързо, без кръв и без болка. Безценен е и в денталната имплантология — скъсява процедурата наполовина. Употребата му в денталната медицина е широка, той е изключително удобство както за зъболекарите, така и за пациентите. За кратко време решава проблемите с усмивката, бързо се справя с афтите и херпесите.

Проучването ни показа също така, че клиниката ръководена от доктор Александър Капитанов, предлага иновативни козметични услуги, свързани с лицево – челюстните интервенции. Здраве и красота, при това в родния град и район, без да се налага да пътувате стотици километри, за да получите висша класа на денталното лечение. Това определено е местна гордост и Топ Преса толерира подобна иновативност и развитие, което показва, че град като Гоце Делчев е пример за добра зона за развитие на истински специалисти и професионалисти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене