Тризначките стават фризьорки в Лондон

С ново амплоа са се захванали тризначките Вяра, Надежда и Любов. Триото от Благоевград, избяга в Англия, след като ги осъдиха да плащат десетки хиляди левове, научи HotArena.

Шармантните блондинки са се амбицирали да открият фризьорски салон, с който да привличат много клиенти със своята екстравагантност и оригиналност. Засега обаче те не са се разбързали да работят, а обикалят из английската столица.

Също така не полагат особени усилия да учат английски, а чакат да проговорят езика от самосебе си. Тризначките също така споделят, че всички се обръщат след тях по улиците на Лондон.

В профилите си във Фейсбук сестрите се заричат повече да не стъпват в България. И пускат бисер след бисер, пише „Телеграф”.

„В Лондон като си красив — 300 паунда повече”, пише една от тризначките. „Понякога е добре да се обърне каруцата, за да видиш колко идиоти си качил на нея”, пише друга.

Най-лаконична за себе си е Любов Станчева, която дава следното определение на своята личност.

„Марка: Жена. Модел: Единствена. Начин на употреба: Пипай я нежно. Странични ефекти: На моменти откача”.

Вероятната причина за бягството на тризначките от България, е фактът, че са осъдени да плащат хиляди левове в родния Благоевград. Майка им Люба Станчева бе осъдена да плати 3089 лв наем за двата общински апартамента, които обитава.

Това е сумата за периода от ноември 2013 до 2016, заедно с лихвите. Преди време две от трите фурии пък бяха осъдени да платят и 5 бона на продуцента Нико Тупарев, когото обвиниха в трафик на жени, като заявиха, че искал да ги превърне в момичета на повикване.

Благоевградският лихвар Шаляфо пък запорира и отне колата на Надежда, за невърнат заем. Но парите не стигнаха, за да покрият заема и лихвите към него.

/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене