Бранимир Митов директор в Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“: Слава Богу Благоевград си намери читав зам. кмет по културата. Това е Христина Шопова!

Скъпи читатели на „Благоевградска ВЕСТ“ за мен е чест да ви представя Бранимир Митов режисьор, актьор, любимец на малки и големи известен като, бате Брано и дядо Коледа.

Бранимир Митов – Брано, директор на Драматичен театър „Енчо Халачев“ – Благоевград на гости на г-н Байрактарски в офиса на Топ Преса!

 Брано, наскоро имаше рожден ден, как се чувстваш?

–  Ами, добре. Ще цитирам любимият ми Чехов, в „Предложение“ един от героите казва: Вече съм на 35, аз бих казал вече на 40, възрастен да се каже, критическа ха ха… Много ми е добре. Чувствам се отлично. Спа добре. Водя редовен… правилен живот, което е добре сигурно за тая възраст. Работим и общо взето нещата вървят.

Казваш, че работите много и наистина е така, не се спирате. Това го знам от години, че при вас е така, а време за почивка кога имате?

– Почиваме, по принцип в сезон. От септември до края на юни месец няма почивка, ако можем да измъкнем десетина дни през лятото. От миналата година успяхме да  измъкнахме една седмица и отидохме на почивка. Което пак не е почивка , защото трябва да станем в 8:30, да отидем на плаж, да лежим, да се къпем, след това да тичаме да обядваме..

Което не е лесно…

– Да. След това пак, защото слънцето ще се скрие, ако сме на морето. На планина почти не ходим, защото Поли предпочита така. Но пък живеем на такова място вече една година, където има голям двор.  Къща, която всичко е наредено и всъщност почивката, която трябва да си вземем след работа или преди работа, там в двора си пием кафета…

Миналото и това  лято,  почивките са  по-различна, защото вече си татко. Какво се промени в живота ти?

– Всичко се промени. За мен това е най-щастливият момент, и се надявам най-щастливите моменти да престоят. Начинът ми на мислене се промени. Като говорихме за работа , миналата година за първи път от може би от 10 или 15 години не бях на работа на Нова Година. Прекарахме я в къщи и си легнах в 1 часа, заедно с Мишел. Така, че може би Мишел ще ни дава шанс да можем да си почиваме. И да не забравим, Поли в деветият месец игра представление, може би две седмици преди да роди. Когато играхме „Арт Емона“ на нос Емине, тя беше в шестия месец и игра много сериозно представление с Весо Калановски  „Печелившият билет“. Тя твърдеше, че иска да роди и след това да се върне на работа. Да ама не. Сега иска да си стои в къщи да си гледа Мишел. И аз също, когато няма какво да правя си стоя в къщи.

Целия материал четете в печатното издание на „Благоевградска ВЕСТ“

Търсете „Благоевградска ВЕСТ“, безплатният вестник на Благоевград и региона !!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене