DJ OVI: Дъщеря ми Виктория ще бъде DJ-ка или рибарка!

Представям Ви един много готин пич. Човек, с който се познаваме от 18 години – Олег Викторов Иванов или просто DJ OVI. Той е човекът, с който направихме първата в България „Дискотека без цигарен дим“ с най-яките хип-хоп партита. Та Ови стана татко, за това го каня, за да разкаже как се чувства… Въпреки че имам снимки на малката Виктория реших да не ги споделям с читателите, защото знам, че е  по добре да не привлича много внимание новородено. Нещо свързано с енергиите и злите очи… Но Топ Преса ще сме първи, които ще я покажем скоро!

 Вече си татко… освен диджей и рибар! Разказвай, как е?

– Ами страхотно е, какво да ти кажа. Странно чувство, нещо непознато, но пък много хубаво. Девет месеца я чакаме и сега ѝ се радваме. За мен е нещо ново, ти нали знаеш как е.

Какво ще кажем за малката хубавица?

– Като мишленце е, много е малка, сладка и миличка… чувството е страхотно! Постоянно ми е пред очите, постоянно мисля за нея.

Ама що не е Камелия?

– Ами защото е Виктория 😉 Да, майка ми е Камелия, но решихме да я кръстим на баща ми Виктор. Той беше много щастлив. Напи се три пъти… Първо, че е станал дядо, няколко часа по-късно като разбра, че ще я кръстим Виктория и после с приятели, за да почерпи ;))

За твоята любима обаче нищо незнаем…

– По добре и да не знаете. Колкото по – малко се знае, толкова по – добре. Но ще издам нещо… от Дупница е!!!

Идеята ми беше, как си успял да я излъжеш?

– Аз да не съм лош, е познаваме се… кажи, не съм ли супер?

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене