Искате кръгло, секси дупе? Лесно е!

Закръглените дупета привличат мъжете като магнит. Разбира се, това изключителното достойнство на женското тяло изглежда страхотно във всякакви дрехи. За да направите дупето си, колкото е възможно по-привлекателно, е достатъчно да отделите 15 минути на тези прости упражнения всеки ден.

1. Начална позиция за първото упражнение: стойте на четири крака, лактите почиват на пода, вдигнете главата си, опитвайки се да погледнете напред. Десният крак се изправя и се повдига възможно най-високо. Опитайте се да концентрирате напрежението в мускулите на бедрата. Задръжте тази позиция за 3-4 секунди. След това се върнете в стартовата позиция. Направете 10-20 лифта, след това направете същото с левия крак.

2. Легнете по гръб, опънете ръцете си до тялото, нека ръцете останат на пода и огънете коленете си. Краката трябва да бъдат успоредни един на друг. Бавно, с едно гладко движение, отрежете таза от пода и го повдигнете. В горната част на упражнението, задните части трябва да оформят права линия с бедрата и гърба. Главата, раменете, ръцете остават притиснати на пода.  След това слезте в началната позиция. Направете 10-15 повторения.

Станете изправени, сложите ръце на кръста си или ги простирате пред себе си. Краката се изпъват и се разкрачват малко. Бавно огънете коленете си. Движете се, сякаш ще седнете на стол. Гърбът трябва да поддържа естествената извивка, раменете – остават изправени. Спрете, когато бедрата са успоредни на пода. Задръжте за секунда в това положение, след това се върнете към оригинала. Избягвайте внезапните движения. Извършете 10-15 седящи повторения.

Началната позиция за следващото упражнение: стойте изправени, краката заедно, ръцете се простират по тялото или пред вас. Направете най-голямата възможна крачка напред с десния си крак и слезте върху него. Хълбокът трябва да образува паралел с пода. Левият крак е почти прав, коляното не докосва пода. Задръжте в това положение за няколко секунди, след което се върнете в началната позиция. Повторете същото с левия си крак. Извършете 20-30 повторения./ zdrave.to

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене