Как се държат различните зодии, когато са влюбени

Любовта е едно от най-прекрасните неща, които могат да се случат на човек. Особено, ако е споделена. Тогава ставаш непохватен, на лицето ти се изписва дебилна усмивка, а приятелите ти могат веднага да разберат, че си влюбен, от начина, по който се държиш.

И докато всеки изразява любовта си по различен начин, то можем да разберем много за това дали един човек е влюбен, ако погледнем зодиакалния му знак. Ето как различните зодии се държат, когато са на крилете на любовта.

Овен

Приятелите ви могат да ви кажат, че наистина сте влюбени, когато винаги намирате начин да вмъкнете името на човека в разговорите. Дори когато връзката е наистина в самото начало. Обсъждане къде искате да отидете на вечеря? Опитвате се да разберете кой бар да посетите? Веднага обяснявате кое е любимото място на новата ви тръпка и колко много му харесва там. Приятелите ви знаят, че наистина харесвате някого, ако името му се споменава при всеки удобен момент.

Телец

Приятелите ви могат да ви кажат, че харесвате някого, когато ставате супер нервни в негово присъствие. Като Телец, обикновено сте изключително уверени. Вие познавате себе си, знаете, че сте ценни и не позволявайте да ви дразни нищо. Докато не се появи обектът на желанията ви. Тогава започвате да се държите налудничаво и сякаш сте в гимназията. Така другите разбират, че си падате по него.

Близнаци

Приятелите ви могат да ви кажат, че сте наистина в някого, когато излизате с него повече от 2 седмици. Като Близнаци, можете да бъдете доста нерешителни, особено когато става въпрос за тези, с които се срещате. Имате склонност да скачате от отношения в отношения, защото се чувствате неспокойни или отегчени или намирате нещо нередно много, много бързо. Ако, обаче, успеете да се задържите с някого повече от 2 седмици, приятелите ви започват да се подготвят за сватбата, защото това е ясен знак, че нещата са наистина сериозни.

Рак

Приятелите ви могат да ви кажат, че наистина сте в някого, когато премислите всичко, което той казва или прави. Като рак можете да бъдете свръхчувствителни. Така че, ако наистина харесвате някого, всяко негово действие ще бъде подложено на дълбок анализ. Приятелите ви могат да разберат дали харесвате някого, ако постоянно им се налага да препрочитат и анализират с вас съобщения, разговори и поведението на човека, когото харесвате.

Лъв

Приятелите ви знаят, че наистина си падате по някого, когато се приготвяте дълго време преди среща с него. Използвате най-добрия си парфюм. Гримът е направен безупречно, а дрехите подчертават най-добрите части на тялото ви. Приятелите ви знаят, че сте влюбени, когато правите всичко възможно, за да впечатлите човека.

Дева

Приятелите ви могат да ви кажат, че сте наистина харесвате някого, ако отчаяно търсите нещо нередно в него. Приятелите ви знаят, че наистина започвате да изпитвате дълбоко чувство към някого, когато започнете да анализирате всички малки неща, които той е направил. Имате склонност да се саботирате, така че, когато наистина харесвате някой, ще откриете причини, поради които това не трябва да е така.

Везни

Приятелите ви могат да ви кажат, че наистина харесвате някого, когато откажете да го направите официално. Като Везни вие мразите конфронтацията във всички форми, дори когато това е нещо положително като да помолите някого да дефинира връзката ви. Приятелите ви знаят, че сте сериозни в отношенията си с някого, когато те се опитват и ви насърчават да говорите с човека, който ви интересува, а вие напълно отказвате. Просто ги харесвате толкова много, че се страхувате да ги изгубите, като ги питате какво искат. Защото се страхувате, че техният отговор е „не „.

Скорпион

Приятелите ви могат да разберат кога наистина харесвате някого, защото ставате супер потайни. Скорпионите обичат да пазят нещата лично и вашите приятели знаят, че наистина трябва да харесате някого, щом буквално отказвате да говорите за него и да се държите така, сякаш между вас няма нищо. Обичате нещата да остават лични и нямате желание да променяте това като разказвате на приятелите си какво се случва. Искате това да остане лично.

Стрелец

Приятелите ви могат да ви кажат, че наистина харесвате някого, когато сте готови да се обвържете. Защото всички знаем, че това не се случва често. Като Стрелец вие сте невероятно свободни. Не обичате да сте вързани. Така че в моментът, в който сте готови да прекарвате повече време с един човек и да отделяте уикендите си за него, това е ясен признак, че нещата са сериозни. Също така, тъй като винаги сте невероятно честни, не е трудно да признаете какво чувствате. Ако харесвате някого, кажете на приятелите си за това. Кажете и на него. Не губете време.

Козирог

Приятелите ви могат да ви кажат, че си падате по някого, когато сте много песимистично настроени. Козирозите могат да бъдат напълно песимистични и ако се влюбят в някого, те просто искат да се подготвят за разочарованието, като действат така, сякаш вече са го виждали. Също така, понеже ви харесва структурата, несигурността на новата любов ги плаши. Приятелите ви винаги знаят, че харесвате някого, когато вместо да изброите причините, поради които може да работи, изброявате всеки възможен сценарий защо няма.

Водолей

Приятелите ви могат да ви кажат, че сте влюбени, когато буквално не говорите за човека. Като Водолей можете да бъдете невероятно студени и да избягвате всякакъв вид израз на емоции. Така че вашите приятели винаги знаят, че сте влюбени, когато буквално се укривате и не искате да говорите за човека, към когото имате чувства.

Риби

Приятелите ви знаят, че наистина сте влюбени, когато просто сте наистина щастливи. Просто обичате любовта. Обичате усещането за влюбването, фазата на опознаването, пеперудите преди първата среща. Вие живеете за това. Вие сте безнадежден романтик и всички ваши близки са напълно наясно с това.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене