Ученичка организира битки между деца в София, момичета се правят на пихтия!

Две трийнейджърки – 15-годишната Мария Ш., известна като Мара Шамара и с година по-голямата от нея Михаела от Берковица, организират и участват в боеве между ученици в София, пише „Телеграф“.

Информацията е потвърдена от диджеи, организатори на дискотеки за деца, които познават отлично както тях, така и връстниците им. Сред непълнолетните двете момичета са конкуренция и основно те въртят размяната на удари между девойки, а момчетата просто гледат. Шамара действа в столичния квартал ж.к. „Люлин“, а Мишето – в центъра на София.

Мария е родена през 2002 година и учи в 97-о СОУ „Братя Миладинови“. „Постоянно си търси кого да млати. Създава интриги между момичетата и дори им прави срещи, където да се разберат.

Има една градинка в 3-и микрорайон. Обикновено там си разменят юмруци“, разказаха ученици. Във „Фейсбук“ Шамара е изключително популярна. Само на 15 години е, но има 5065 последователи.

Споделя с тях снимки, на които се плези, демонстрира плът, пуши цигари и се налива с водка. „Тя е тартор. Създала си е кръг от момичета, които я следват и всички заедно тормозят останалите“, убедени са тийнейнджърите.

Мишени за Мара са основно възпитанички на други гимназии в ж.к. „Люлин“, а не тези от 97-о СОУ. „Конкурира се с популярните там“, споделят връстниците й. Последният бой на Михаела М. пък е от средата на януари, признава самата тя. „Две момичета ме нападнаха, навикваха ме, обиждаха ме, затова отвърнах – скубахме се и се дърпахме, накрая ни разтърваха“, разказва хубавицата.

Според анкета сред тийнейджърите коя е най-бойната мадама сред учениците в столицата, организирана от Тийн Парти – София, Мишето е фаворит. „Не организирам нищо, случвало се е да се бия“, скромна е Михаела.  Връстниците й дори посочват къде девойката върти боеве между ученици. „Зад НДК се случва и близо до гимназиите в района“, споделят те. По думите им основната причина за конфликти между деца са момчетата. „Карат се за гаджета и за популярност. Не залагат парио. Просто демонстрират колко са велики“, обобщава диджей, допитал се до тийнейджърите в София.

/blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене