„Септември“(Симитли) с яснота за първа контрола и това кой ще подкрепи за президент на БФС

Ръководството на „Септември“(Симитли)  подкрепя кандидатурата на Борислав Михайлов на предстоящия Конгрес на Българския футболен съюз

Ръководството на третодивизионния отбор в лицето на директора на клуба – Методи Стойнев излезе с официална подкрепа на кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на

Методи Стойнев оповести официалната позиция на „Септември“(Симитли) за предстоящия конгрес на БФС

БФС.

Според клубния началник, няма по-логичен избор за президент на БФС от Михайлов. „Бъдещето на българския футбол е много важно за нас. За да продължава да се развива в положителна посока, нашият футболен клуб ще подкрепи Борислав Михайлов“- каза Стойнев, като изрази категоричната си позиция.
иначе Спас Стоименов ще изведе футболистите на „Септември“ (Симитли) за първата контрола за тази зимна предсезонна подготовка на тима, в събота, 20 януари.
Съперник на симитличани ще бъде отборът на „Септември“ (София), а мачът ще се играе от 14:00 часа на стадион „Септември“ в град Симитли. Отборът започна своята подготовка преди седмица, като селекционерът събра 21 футболисти, които ще се подготвят с тима.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене