Бербатов се мъчи в Индия!!!

Това каза бившият съборник и близък приятел на Благой Георгиев Славчо Тошев

Той взе отношение по темата за отказването от футбола на известния със страстта си към татуировките халф в навечерието на Коледа. Георгиев, който се възстановяваше от контузия, изненадващо прекрати договора си с втородивизионния руски „Оренбург“ и заяви намерения да стане сериозен бизнесмен.

Славчо Тошев смята, че Димитър Бербатов се мъчи в Индия

“Видяхме се в Дубай и поговорихме. Той никога няма да се умори от футбола, но на неговата възраст (36 г.) предлаганите договори са неудовлетворяващи. Когато си свикнал на високо ниво, е унизително да получаваш по-ниска заплата”, коментира бившият вратар на „Славия“ пред „България Днес“.

Той изразява съжаление, че приятелят му така спира с футбола.

“Благой искаше да го направи, докато все още играе за силни отбори. Вероятно не желае да приключи като Бербатов, който се мъчи в Индия”, казва още Тошев, който смята че Георгиев не би посегнал на допинг, каквито съмнения се появиха, след като ФИФА поиска от Русия допълнителна информация за негова проба от периода 2012/2013 година.

Същевременно ръководството на „Керала Бластърс“, където играе Димитър Бербатов, реши да уволни наставника на първия отбор Рене Мюленстийн. От индийския клуб излязоха с официално съобщение, аргументирайки раздялата с наставника заради слабите резултати на тима. След 7 мача отборът е едва на осма позиция, която не кореспондира с големите амбиции.

Медиите отбелязват, „че Керала Бластърс“ не е впечатлил, въпреки че към състава се присъединиха звезди като Бербатов и Уес Браун. Българинът се възстановява от травма и се очаква в близките дни да се завърне на игрището.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене