Без категория

ВОЙНА НА ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ СТОИ ЗАД ОБИРИТЕ В ПЕТРИЧ И ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

света петка

ФИРМАТА НА АРХОНТА ЧОМБЕ СТОИ В ДЪНОТО НА АТАКАТА СРЕЩУ ФИРМАТА НА СЪГРАЖДАНИНА ИЦКО КАЛАЙДЖИЕВ С ЦЕЛ ДА МОНОПОЛИЗИРА БИЗНЕСА!

Крадци нападнаха и ограбиха черквата Св. Петка в Петрич преди дни откраднали са касичките с дарения, полиция започна разследване на случая. Прави впечатление, че обектът е охраняван от местния СОТ 2004 и е поредния техен пробит обект, писаха местните медии. В Петрич явно действа организирана банда, която е специализирана в кражби от храмове на територията на града. Преди време крадци успешно пробиха 8 черкви в района.
Наш разследващ екип от доста време насам нищи въпросните кражби, които се оказаха извършени доста професионално и прецизно. С появяването на медийната атака срещу фирмата на известният петричанец Ицко Калайджиев, обаче неща придобиват не битов а бизнес – икономически характер. Разпитахме по темата наши хора в МВР, които не отрекоха, че се работи и по такава версия около осемте крупни обири на черкви. Според въпросната версия зад целият този скандал стои фирма “Булвин” ЕООД, зад която се говори, че стои друг голям петричанец Иван Кочев – Чомбе. Идеята е фирмата на Ицко Каладжиев СОТ 2004 да бъде детронирана от пазара като неблагонадежден партньор и Чомбе да монополизира бизнеса в региона. Ударът по черквите не е случаен нито инцидентен, християнските храмове са истински символ и ценност за хората и посегателството над тях довежда до сериозен обществен натиск. А когато хората пристискат властта тя е принудена да капитулира и да им „угоди“ на исканията. Нищо чудно до дни договорите със охранителната фирма СОТ 2004 да бъдат анулирани заради лошото качество на услугата и на нейно място да бъде сключен договор с фирмата на Чомбе. Според нашата прогноза това стане ли обирите над черкви в Птерич ще спрат рязко и отведнъж.

Ицко Калайджиев

Ицко Калайджиев

Иван Кочев - Чомбе

Иван Кочев – Чомбе

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене