Без категория

ЕКСКЛУЗИВНО! УПРАВИТЕЛЯТ НА ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС „ЕЗЕРЕЦ“ ПРЕД ТОП ПРЕСА

езерец

Хотелски комплекс „Езерец“ е единственият хотел с четири звезди в Благоевград, единственият хотел със собствен спа център, единственият със спортно футболно игрище, което се намира непосредствено до хотела

Нека започнем като се представиш на нашите читатели и каква позиция заемаш в хотелски комплекс „Езерец“?

– Казвам се Анелия Иванова и съм управител на хотелски комплекс „Езерец“.
От колко време си на тази позиция и харесва ли ти работата?
– Вече 6 години съм управител на хотела. Да, работата много ми харесва. Това е причината да я работя вече толкова време и с голямо удоволствие.
От коя година функционира хотелът?
– Хотелски комплекс „Езерец“ функционира от 2004 г. Тази година имаме 10-годишен юбилей.
Подготвили ли сте някаква изненада за своите гости?
– Да, подготвили сме. На 19 декември 2014 г. ще направим подобаващо парти по този повод.
Може ли да направиш кратко описание на комплекса?
– Хотелски комплекс „Езерец“ доста се разви през последните години. Откакто аз съм тук, претърпя голям прогрес. В момента хотелът вече е с четири звезди. В хотелския бизнес това е доста добра категоризация и разликата вече е огромна. Хотелът претърпя обновяване – целият спа център. Старият беше съборен през лятото и сега е изграден нов, модерен спа център със съвсем различен облик. Освен това се ремонтира и фоайето. Имаме вече луксозни стаи, които са с доста модерен дизайн.
Кое отличава „Езерец” от останалите хотели в Благоевград?
– Хотелски комплекс „Езерец“ е единственият хотел с четири звезди в Благоевград, единственият хотел със собствен спа център, единственият със спортно футболно игрище, което се намира непосредствено до хотела – изкуствено затревено и естествено затревено футболно игрище, което с намира в град Кочериново. То е наша собственост и служи за подготовката на футболните отбори.
А какъв е капацитетът на хотела и кои са услугите, които предлагате на своите гости?
– Разполагаме с 45 двойни и съответно единични стаи, 5 апартамента. Предлагаме спа център, фитнес зала, парна баня, басейн, топлинни шезлонги, релакс зони. Много добре се възприемат от хората нашите масажисти, разполагаме с пет масажиста, с различни видове масажи – от класически до аромотерапия и шоколадов масаж. Пълен набор от услуги, които могат да направят почивката ви пълноценна и незабравима.
Постоянно се организират семинари в хотела. Как успяхте да накарате хората да ви се доверят и да се връщат отново при вас?
– По оперативните програми за развитие на човешките ресурси има търгове, ние участваме и ги печелим с качеството на услугата, която предлагаме, доброто обслужване.
Трудно ли се прави от един хотел успешен такъв в България? И кои са основните предизвикателства, с които се сблъсквате?
– Да, в България е доста трудно. Най-голямото предизвикателство е нелоялната конкуренция – драстично сваляне на цените с цел привличане на повече клиенти, а в същото време не предлагат качество на услугата.
Капризни ли са българските клиенти?
– Да, капризни са.
Целите, които сте си поставила за напред?
– Целите ми като управител на хотела са доста високи. Когато преди шест години дойдох от Америка, хотелът беше в състояние, което нямаше как да привлече хора с по-висок статус, стандарт на живот. Разполагаше с малките телевизори в стаите, с мокети. Сега хотелът има коренно различен облик и една доста модерна визия.
И защо не и пета звезда за хотелски комплекс „Езерец“!

Ина Кокова

езерец

 BO1_7736-Edit-Edit-Edit

Ezerec Spa-0023

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене