ШОК! Младо момиче от Гоце Делчев със скандални разкрития за Динко: Бях му гадже, а той опита да ме…

Новоизпечената риалити звезда Динко от Ямбол, който всъщност се казва Господин Вълев, го играе голям патриот и враг на сводници, дилъри и всякаква подобна сган.

Бивша негова приятелка от Гоце Делчев обаче разкрива пред „Таблоид”, че Вълев се е опитал да я изпрати да продава тялото си в съседна Гърция. В историята девойката образно носи името Наталия „Случаят е от 2014-а година. С Динко се запознахме на морето и бяхме гаджета около месец и половина”, разказва момичето. Точно когато отношенията им били във върховата си фаза, Ловеца на бежанци предложил на знойната брюнетка да й осигури работа „при свои приятели” в Южната ни съседка.

„Уж щях да съм администраторка в хотел в Лефкада, но бързо разбрах, че става въпрос за съвсем друг вид работа. От оня вид труд, дето се полага нощем с разтворени крака”, изповядва се Наталия. Вълев обещавал на димитровградчанката  с корени от град Гоце Делчев, 5000 евро месечна заплата и безплатна храна и спане, но тя твърдо му отказала, усетила капана.

Разказът добре се връзва с драмата на Ловеца с последната му изгора – Деси, която мъжагата зверски преби през пролетта и по този повод полежа в следствения арест.

Насиненото момиче тогава призна, че е имала опасения да не попадне в канал за търговия с нежна плът. „Динко дълбоко в себе си е добро момче но се сдружи с лоши хора. Започна да пие и да шмърка, въртят някакъв бизнес с проститутки по границата“, твърдеше Десислава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене